VIDEOREPORTÁŽ TV POLAR KE DNI ŘEMESEL 4. 11. 2022 (Publikováno: 1.12.2022)

V pátek 4. 11. 2022 uspořádala naše škola již tradiční Den řemesel hlavně pro žáky základních škol, ale i širokou veřejnost.

Všichni zájemci včetně hostů z Moravskoslezského kraje, Města Bruntálu, firmy OSRAM Bruntál, si mohli prohlédnout prostory školy, kde probíhá odborný výcvik.  Viděli ukázky toho, co se na odborném výcviku žáci učí a některé činnosti si i vyzkoušeli. Mohli se také žáků a učitelů odborného výcviku ptát na to, co je zajímalo.

Zájemci plnili během prohlídky na každém pracovišti úkoly, za které dostávali razítko. Po prohlídce pracovišť a získání všech razítek byli odměněni věcným dárkem. Poděkování patří všem, kteří se přišli podívat.

Zvláštní poděkování patří zástupcům regionálních firem, kteří přijeli firmy prezentovat a představili jejich činnost včetně jejich výrobků. Zájemcům z řad žáků také nabízeli možnost budoucího zaměstnání. Letos přijali pozvání naší školy AUTOCOLOR Bruntál, ALINVEST Břidličná, BOSCH Krnov, KOFOLA Krnov, MACCO Bruntál, RODINNÉ DOMY Rýmařov. Se všemi firmami chce škola i nadále spolupracovat. 

Videoreportáž TV POLAR  viz ZDE
 

PARTNEŘI

sosbruntal@sosbruntal.cz
www.sosbruntal.cz