SOUTĚŽ O LOGO A MASKOTA HER XI. ZIMNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE ČR 2025 (Publikováno: 3.10.2023)

Moravskoslezský kraj je ve spolupráci s Českým olympijským výborem pořadatelem Zimní olympiády dětí a mládeže 2025. Při této příležitosti vyhlašuje soutěž o logo a maskota této olympiády. Soutěž je určena pro žáky základních a středních škol v Moravskoslezském kraji a je určena pro jednotlivce. Osoby mladší 18 let se mohou zúčastnit pouze s písemným souhlasem svého zákonného zástupce.

První tři místa budou odměněna poukázkami na nákup zboží v hodnotě:

10.000 Kč za 1. místo
5.000 Kč za 2. místo
3.000 Kč za 3. místo

Sběr přihlášek a soutěžních děl proběhne od 16. 10. 2023 do 10. 11. 2023. Soutěžní příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu:

zodm2025@msk.cz

Logo a maskot by měli reprezentovat hodnoty Moravskoslezského kraje. Můžou se inspirovat např. historií, tradicemi, přírodou, sportem nebo kulturou kraje. Každá soutěžní práce musí obsahovat myšlenku nebo příběh, který stál za tvorbou soutěžní práce a který vysvětluje, jak souvisí s výše zmíněnými hodnotami.

Logo nebo maskota musí být možné upravit tak, aby se z něj daly vytvořit piktogramy jednotlivých sportů – akrobatické lyžování, alpské lyžování, běžecké lyžování, biatlon, krasobruslení, lední hokej, snowboarding, sportovní lezení, šachy a taneční sport. Piktogramy mohou být buď součástí grafického soutěžního příspěvku nebo může být v dokumentu s příběhem slovně popsáno, jak by piktogramy vypadaly.

Podrobnosti o soutěži naleznete v Podmínkách soutěže.

Úvodní leták s qr kodem: viz ZDE 

Těšíme se na Vaši účast!

Mgr. Stanislav Folwarczny
náměstek hejtmana kraje

PARTNEŘI

sosbruntal@sosbruntal.cz
www.sosbruntal.cz